Kahdeksan vuotta sitten ilahtui Mikkelissä väki, silloin tämä poika ensi kerran päivänvalon näki. Oonallen Donovan virallinen nimi on mulla, Urhona paremmin oon tainnut tututuksi tulla. Tampereelle matkani ensi johti, myöhemmin kuononi suunta kääntyi Orivettä kohti. Vuosiin näihin paljon sattumuksia mahtuu, oonhan setteri, mulle tapahtuu. Herkkuja varmaan tänään paljon mä saan, monia vuosia vielä kanssanne toivottavasti jaan.

Kuono pystyssä hän yksin yön selkään kulkee, pimeyden tuoman pelon pois mielestään sulkee. Yön hiljaisuudessa voi rauhassa sisintään tutkia, huomata et kuulu elämään suoria sekä mutkia. Aamun valjetessa hän taas kotiin palaa, siellä kaikki rakkainpansa hän taas tapaa ja halaa.

Elämän kurjan puolen veljelleni Patelle näytti, eläinlääkäri terävää veistä kun käytti. Lenkillä heiluu enää henkilökunnan allit, eläinlääkärin kun jäi Paten pallit. Isoveljenä Patea lohdutin : Kyllä se elämä vielä iloksi muuttuu, vaikka sulta nyt ne pallit puuttuu.

Joskus on hetkiä kun ei synny juttua, turha silloin on paperille vääntää suttua. Antaa ajatusten päässä silloin rauhassa muhia, mielessään voi vaikka pyydystää kuhia. Sitten taas kun on aika tarinan, voi jo etukäteen kuulla aivojen kovan narinan.

Herrat väntää kikyä ja sotee, toiset koulun lopun ilon kokee. Toisille päähän laitetaan valkolakki, toisille työpaikan menetys on takapakki. Kesän kuitenkin kokea kaikki saamme, siitä yksin tai yhdessä siis nauttikaamme. Hyvää kesää kaikille 🌻🌻

Jos haluan juosta karkuun, ei saa mennä ne alkaa parkuun. Jos haluan olla lähellä, sanotaan älä siinä jaloissa sähellä. Toisen mielyttäminen on lajina vaikee mutta yksin ollessa olo on välillä haikee

Mitä ihmettä lhmisten päässä nykyisin liikkua mahtaa, silmät kiiluen lenkillä kännyjään vahtaa. Jostain Pokémonista ne suu vaahdossa höpisee, jopa munien kuljettamisesta samalla löpisee. Silti koira lenkki kaverina on paras, tuttu ja turvallinen myös tosi rakas.

Matkani tänään mökille mun johti, heti mä lähdin naapurin tonttia kohti. Grillistä tuli kuonooni mahtava haju, pihvi siellä paistui oli kohtalo sen raju. Itselleni sen sieltä nappasin, kiitin ja omalle tontille palasin. Pihvi oli maultaan tosi hyvä, lienee naapurien kiukku olevan nyt syvä.

Jokainen meistä matkallaan kerää onnen muruja, toivoo kohtaavansa vain vähän suruja. Toisten matka sujuu enemmän onnellisten tähtien alla, toiset taas matkaa tekee tuurilla huonommalla. Jokaiseen matkaan silti varmasti mahtuu hetkiä hyviä, olkoon ne meille niitä onnen jyvijä.

Jos päiväsi sun ollut erityisen huono, muista et kotona sua odottaa ilosta tuhiseva kuono. Jos jokin asia kovasti mieltäsi vaivaa, sua lohduttaa voin pääni syliisi painaa. Yhdessä unohdamme kaikki murheelliset asiat, kiitos jo etukäteen mut missä viipyy herkku rasiat.

Ei voi pieni setteri ymmärtää miksi maailmassa on niin paljon rotuvihaa, virtaahan teissä kaikissa veri ja on luitten ympärillä lihaa. Maailman synnystä voidaan olla montaa mieltä, ihmiset kaikki ei puhu kuintenkaan samaa kieltä. Mielessäsi siis ennakkoluulot toisia kohtaan selätä, niin kaikkien ois hyvä olla eikä tarvisi kenenkään pelätä

Jos laiva ei löydä kotisatamaa se yksin jää tuuliajoelle, jos sulla ei ole paikkaa johon mennä tuntuu se varmasti pahalle. Lentokone sakeaan sumuun joskus voi eksyä, sinä jos sumussa kuljet muista ajoissa apua kysyä. Juna pimeän tunnelin päässä aina näkee valoa, on kuin toisi se elämään meidän aivan uudenlaista paloa. Kaikkien elämä täällä kuitenkin omalla tavallaan kulkee, loppupeleissä onneksi monet meistä joku omaan syliinsä sulkee.

Vaikka sade,tuuli ja pimeys kiusaa nyt meitä, emmehän silti positiivistä mieltä pois heitä. Syksy on hienoa aikaa omalla tavalla, vaikka tassut välillä tahtoo sotkeutua märällä ravalla.Ihailla lehtien kauniita värejä saamme, kesän taas ensi vuonna me kyllä tapaamme.

Kaikkia meitä mietityttää joskus tulevaisuus, huonokin uutinen voi silti olla uusi mahdollisuus. Asiat pitää vain positiivisuuden kautta hyviksi kääntää, turha on aina naamaa nurinpäin vääntää. Elämä kulkee välillä ehkä outoja polkuja, harvoin niiden päässä kumminkaan on umpikuja.

Elämässä kannattaa aina olla pieni pilke silmäkulmassa, eikä asioita liikaa murehtia otsa kurtussa. Hymyillä muista myös niinikään, sehän ei maksa kenelläkään meille mitään. Ikäviä asioita toki jokainen välillä kohtaa, niistäkin osan voisit silti rennosti yrittää hoitaa.